Hopp til innhold
Annonse fra REMA 1000 delt på Facebook

Rema 1000 trekker fiskereklame etter krass kritikk: – Det ble upresist

Etter å ha fått hard medfart fra Forbrukerrådet, trekker Rema 1000 deler av kampanjen hvor de takker kundene for å velge norsk fisk – som viste seg å ikke være helt norsk likevel.

Sommarøy

Skam dere, Innovasjon Norge!

At statseide Innovasjon Norge finansierer og produserer falske nyheter er ikke til å tro. At de gjør det med stolthet er rett og slett skremmende.

Klokker sommarøy

Klokkeløse Sommarøy lurte «hele» verden

Dette er historien om Sommarøy som ville kvitte seg med både armbåndsur og selve tiden. Men hvem var det egentlig som stod bak ideen om at tidssonen kunne fjernes i nord?

Skjermdump fra Coke TVs YouTube-kanal

Forbrukerrådet klager inn Coca-Cola for markedsføring mot norske barn

Coca-Cola Norges YouTube-kanal «CokeTV» blir beskyldt for å drive med markedsføring av usunn mat rettet mot barn og unge.

Urørts popstjerneskole

Lyst til å lykkes som artist? Her får du den komplette guiden til suksess

5: Markedsføring

"Øl og Vin blir fin, vin og øl blir krøll..."Har du kontrakt med et stort plateselskap vil de sannsynligvis bestemme mye av hvordan markedsføringen av plata skal være.

5.1: Annonsering

Å annonsere i de største dagsavisene er dyrt, og paradoksalt nok er det også der det er lettest å forsvinne i et hav av likelydende annonser.

5.5: Aviser og magasiner

Det sies at redaksjonell omtale i en avis er verdt ti ganger så mye som tilsvarende annonseplass.

5.3: Internett

Det finnes flere eksempler på band som har blitt oppdaget på et av de mange nettstedene som er viet så vel uutgitt som utgitt musikk.