NRK Meny

Urmakerinnbrudd i Drammen

 • Bilder av klokketyver

  Politiet har offentliggjort bilder av personene som brøt seg inn hos urmaker Roll Hansen i Drammen på tirsdag. Bildene viser to maskerte personer. Innbruddstyvene, som fortsatt er på frifot, kjørte en bil inn i inngangspartiet i butikken og kom seg unna med klokker for store verdier.

  Innbrudd hos urmaker Roll Hansen i Drammen
  Foto: Overvåkningskamera / Politiet
 • Har bilder av sjokkbrekket

  Det var to maskerte personer som kom seg unna med klokker for store verdier under innbruddet hos urmaker Roll Hansen i Drammen.Det viser ifølge politiet videobilder fra kameraene inne i butikken. Innbruddstyvene kjørte en bil inn i inngangspartiet i butikken før de krabbet inn. Bilen som ble brukt er funnet, men tyvene er fortsatt på frifot.

  Innbrudd hos urmaker Roll Hansen i Drammen
  Foto: Overvåkningskamera / Politiet
 • Stjal klokker for store verdier

  Innbruddstyvene som knuste inngangspartiet hos urmaker Roll Hansen i Drammen visst godt hva de var ute etter. Det mener eieren Torgeir Kvanlid. Han sier innbruddstyvene fikk med seg klokker for store verdier under sjokkbrekket. Bilen som ble brukt, ble stjålet i Hokksund, og funnet igjen i Nøsteveien i Lier.

  Torgeir Kvanlid
  Foto: Chetan Rastogi / NRK
 • Fant bilen fra sjokkbrekket

  Politiet har funnet bilen som ble brukt under innbruddet hos Urmaker Roll Hansen i Drammen i morgentimene.Og jakter på en eller flere personer som stod bak det såkalte sjokkbrekket. Bilen ble brukt til å knuse inngangspartiet og få tilgang til dyre merkeklokker som lå i hyllene.