Hopp til innhold

Oustorp til Larvik

Glassverkets tidligere hovedtrener Geir Oustorp blir en del av trenerteamet til Larvik.

Geir Oustorp

NY KLUBB: Geir Oustorp tror den nye jobben blir utfordrende.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Oustorp skal følge topplaget en dag i uka og få ansvaret for spillernes individuelle utvikling. I tillegg vil han være med på lagets kamper.

– Det er et bra lag og en solid klubb. Dessuten passet det veldig bra nå å gå inn i et trenerteam og ikke få hovedansvaret for en klubb, på grunn av at det ble som det ble i Glassverket og at det er seint i sesongen. Jeg trives veldig godt med å gå inn i et team med Tor Odvar Moen og Lene Rantala, sier Oustorp til NRK tirsdag.

– Vedmodig med Glassverket

Oustorp, som har vært tilknyttet håndballmiljøet i Drammen, forteller at han gleder seg til å trene Norges beste håndballag.

– Det er vemodig at det har gått som det har gått i Glassverket. Selvfølgelig er det det. Men for min egen del er dette veldig bra. Jeg får lov til å være med noen av de beste spillerne i Norge, så det kommer til å bli bra. Jeg har trua på den type håndball som Larvik spiller.

Rett i Champions League

Han forteller at det er mye likheter mellom Larvik og fjorårets Glassverket, med mange nye spillere. Likevel blir det nok av utfordringer, mener Oustorp.

– De fleste av jentene her er jo profesjonelle, og vi skal rett inn i Champions League, så det blir nok de største forskjellene. Vi skal få skrudd dette sammen til å bli et lag. Det er mange gode enkeltspillere, så det blir nok en utfordring, men også veldig morsomt.