NRK Meny
Normal

Hønefoss-kaptein fornøyd med Skarsfjord

Kaptein i Hønefoss Ballklubb er fornøyd med at Skarsfjord fortsetter som hovedtrener i klubben.

Molde - Hønefoss 1 - 0

Aleksander Solli (t.h.)

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Den tidligere Brann-treneren Rune har lenge vært i tenkeboksen på om han ønsker å fortsette i jobben som trener i Hønefoss, men i går signerte han en treårskontrakt med ringeriksklubben. At hovedtreneren er med er viktig for Hønefoss-kaptein Aleksander Solli.

– Stemningen er positiv i laget nå. Det å dra på ferie og vite at vi har en trener med oss er bra for oss, sier Solli.

Usikkert med Lafton

Men fortsatt er det usikkert om assistenttrener Frode Lafton blir med videre.

– Personlig mener jeg det er veldig viktig at Frode blir med videre. Han har vært en utrolig god fotballspiller, og er respektert. Han utstråler en veldig autoritet, og jeg håper inderlig han bli ri klubben, sier Solli.

Da Skarsfjord i går kunngjorde at han fortsetter, uttalte han at han ser et stort potensial i klubben, og gleder seg til å ta fatt på arbeidet med å bygge opp noe nytt. Utskiftninger av spillere er en stor post på programmet, men han påpeker at det ikke vil bli like mange som i fjor. Det er Hønefoss-kapteinen forberedt på.

– Det kommer til å bli rokeringer i laget. Det er normalt når man får en ny trener. Det viktigste er at det ikke blir som i fjor da femten spillere ble bytta ut.

Dramatisk

(artikkelen fortsetter nedenfor videoklippet)

Skadene Hønefoss-kaptein Aleksander Solli (24) fikk mandag skyldtes en albue i panna. 24-åringen skal ha fått et kutt i hodet etter sammenstøtet.

Det var dramatisk på Hønefoss stadion i begynnelsen av juni, da Aleksander Solli ble hentet av luftambulanse.

Selv har Solli opplevd stor dramatikk denne sesongen. I begynnelsen av juni ble han hentet av en luftambulanse og fløyet til Ullevål sykehus midt under en kamp på hjemmebane. Hele Fotball-Norge holdt pusten mens de ventet på nyheter fra sykehuset. Heldigvis fikk han bare moderate skader etter det ublide møtet med en motspiller. Nå er han klar til å jobbe laget opp igjen.

– Det viktigste for meg er å samle laget, og holde meg skadefri. Å bli en bedre leder i samarbeid med Rune er viktig. Å bygge videre på lagånden ser jeg på som en utfordring, sier han.

Og han kan love god underholdning fremover.

– Likte dere det i høst, så kommer dere til å like dere enda bedre i 2015, fastslår han