NRK Meny
Normal

Hevder Real Madrid ser på Ødegaard-kompis

18 år gamle Iver Fossum kan bli den neste unggutten som forsvinner fra Strømsgodset.

Fossum

Strømsgodsets Iver Fossum kan være den neste spilleren som forsvinner fra klubben.

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Det er Drammens Tidende som skriver dette i dag. Real Madrid skal ikke bare ha lagt merke til Martin Ødegaard under sine mange besøk i fjor. Strømsgodsets unge midtbanespiller Iver Fossum skal også ha imponert den spanske storklubben.

Under forhandlingsmøtet i København på mandag, hvor klubbene ble enige om Ødegaards overgang, skal Real Madrids representant José Ángel Sánchez ifølge avisen også ha sagt at de er nysgjerrige på Fossum.

– Hyggelig å høre det hvis det stemmer, men jeg har ikke hørt noe om det, sier Fossum til VG.

Laster Twitter-innhold

Fikk sitt gjennombrudd i 2014-sesongen

18 år gamle Iver Fossum fikk sitt store gjennombrudd i fjorårssesongen.

– Han har vært helt fantastisk! Han har gjort alt han kan for å bli bedre. Og nå er han viktig for spillerne rundt seg, han er viktig for laget fordi han sprer trygghet. Han har levert en enorm sesong, sier trener David Nielsen, før han fortsetter med å hylle talentet.

– Han er bare jevnt god, altså god hele tiden. Alt han gjør på trening er ordentlig. Det er 100 prosent innsats hver dag, han er aldri sløv.

Drømmer om utlandet

Martin Ødegaard (16) ble presentert som Real Madrid-spiller på torsdag. Det synes Fossum er veldig artig. Og også han drømmer om et liv som proff i utlandet.

– Jeg håper jo å få spille i en større liga. Det er vanskelig å si hvor langt jeg kan nå, og det er ikke noe jeg stresser så veldig mye med. Det kommer jo helt an på hvordan jeg presterer, sier Fossum.

Mandag reiser han med Strømsgodset til den årlige treningsleiren på La Manga i Spania.