NRK Meny
Normal

– Vi skulle heller gifta oss i joggebukse

DRAMMEN (NRK): En uke før bryllupet er det mye som gjenstår for brudeparet som skal gifte seg på TV. – Nå angrer jeg på at vi ikke heller gifter oss i joggebukse på tinghuset.

Annicken Valseth (27) og Morten Nino Mercader Dahl (25) gifter seg i Bragernes kirke i Drammen 28. mai. Bryllupet kan du se direkte på NRK1 og på NRK.no fra klokken 10.15.

NERVØS: Annicken Valseth intervjues på radio en uke før hun gifter seg på direktesendt TV.

– Det hadde vært mye enklere og jeg hadde sluppet å styre så mye, ler en stressa brud.

Annicken Valseth (27) og Morten Nino Mercader Dahl (25) gifter seg i Bragernes kirke i Drammen 28. mai. Bryllupet kan du se direkte på NRK1 og på NRK.no fra klokken 10.15.

– Jeg er blitt «bridezilla» og det vil jeg ikke være. Morten har ennå ikke prøvd dressen sin. Det er noe jeg maser om hver dag.

Brudgommen er derimot helt rolig noen få dager før bryllupet.

– Det er ikke noe vits i å stresse så mye. Annicken stresser nok for oss begge, så da kan jeg ta det litt rolig, ler brudgommen.

Annicken + Morten = sant

Se bryllupet til Annicken og Morten på NRK1 og NRK.no lørdag 28. mai.

Foto: Anne-Marit Borgen Werring / NRK

– Gift blir vi uansett

Morten har planer om å prøve dressen i løpet av helgen, slik han har fått beskjed om av sin kommende kone utallige ganger.

– Det har ikke falt meg inn at det er såpass kort tid til bryllupet. Jeg tror jeg skal få slengt den på meg i dag.

Morten er på jobb når NRK snakker med bruden fredag morgen. Han ler når vi forteller at Annicken tuller med at hun heller skulle ha gifta seg på tinghuset i joggebukse.

– Da hadde vi sluppet alt stresset, eller hun hadde sluppet alt stresset. Gift blir vi uansett.

#NRKbryllup

Etter at det ble kjent at drammensparet skal gifte seg på direktesendt TV, har brudeparet blitt kontaktet av aviser fra hele landet og ukjente har kommet bort til dem på gata. Nå skal klær prøves, sko gås inn, bordkort lages og taler skrives før lørdag 28. mai.

Følg forberedelsene på sosiale medier og merk dine hilsener, bilder og historier med emneknaggen #nrkbryllup i sosiale medier. Du kan også laste opp bildene dine her.

Sketsjen «Brura» fra Hønefossrevyen deles mye på sosiale medier når bryllupssesongen nærmer seg. – Det er akkurat sånn jeg føler meg, sier Annicken.