– Rart hva en liten klem kan gjøre

Stine Brun Kjeldaas er bak luke nummer 22.

Stine Brun Kjeldaas julekalender

Hun har tatt en rekke medaljer på snowboard, blant dem OL-sølv i Nagano i 1998. Etter at Stine Brun Kjeldaas la opp, har hun vært med på både «Mesternes Mester» og «Skal vi danse».

Hva har gjort mest inntrykk på deg i år?

Det var kanskje det å være med i «Skal vi danse». Det var en kjempeopplevelse, en av de største og beste opplevelsene jeg har hatt, bortsett fra å få barn. Jeg har hatt store opplevelser på snowboard og, men dette her, det er lenge siden jeg har vært så glad og gjort noe som har vært så gøy.

Hva er det fineste noen har gjort for deg i år?

Det er vanskelig å trekke fram én ting, det er mange som har gjort mye fint for meg. Men i «Skal vi danse», da var det veldig spesielt en gang jeg hadde en skikkelig nedtur. Jeg og Benjamin slet veldig med en dans og var veldig langt nede. Vi hadde kranglet, så kom han og ga meg en skikkelig god kos. Det snudde hele bildet til å være helt svart til å bli helt på topp igjen. Det er rart hva en liten klem kan gjøre.

Hvordan feirer du jul?

Jeg skal hjem til Kongsberg med familien. Vi feirer hjemme sammen med mamma og pappa, broren min, hans forlovede og barn. Det gleder jeg meg veldig til, det er ordentlig jul for meg.

Hva skal du lese i jula?

Egentlig har det blitt lite lesing på meg de siste årene etter at jeg fikk barn. Men det blir muligens noen julehistorier for barn.

Det er lenge siden jeg har vært så glad og gjort noe som har vært så gøy.

Over til noe annet: Hvordan syns du Donald Trump bør lede USA?

Oi! Jeg var faktisk ganske sjokkert da jeg våknet og fikk vite at han hadde vunnet, jeg hadde aldri trodd det skulle skje, jeg syns det var ganske ille.

Helt til slutt: Hvis du var statsminister i Norge for en dag, hva ville du gjort?

Jeg har vært litt aktiv i å få flere midler til egenorganisert idrett, så der hadde jeg kanskje prøvd å få til noe. Så syns jeg det er viktig å få gjort noe for de eldre, der burde det vært mer midler slik at de skal få det bedre.

Hvem skjuler seg bak luke nummer 23 i julekalenderen?

Kjent for låtene «Pinne for landet», «Jovial» og «Feel da Rush». Storebror til en av gutta i Broiler.