- Hun rører på øynene

Faren til 13-åringen som var involvert i ulykken på Slemmestad forrige uke forteller om livstegn fra datteren.

Susanne ble påkjørt i Slemmestad
Foto: Privat

Torsdag formiddag i forrige uke ble 13 år gamle Susanne påkjørt og hengende fast under en bil i en strekning på rundt fire kilometer. Hun fikk brudd- og hodeskader i ulykken, og omfattende brannskader.

13-åringen ble først innlagt på Ullevål universitetssykehus, og deretter overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssykehus.

Familien har opprettet en blogg, hvor de forteller familie, venner og interesserte om datterens tilstand og sin egen opplevelse om hendelsen.

Bloggen, Susanne - vi ber for deg!

- Øynene flytter seg

- I kveld stod jeg ved Susannes seng og snakket med henne. Jeg fortalte hvor glad jeg er i henne før jeg fortalte at det bare er noen dager igjen før mamma og noen av søskena kommer hit til Bergen for å være sammen med oss, skriver faren sent tirsdag kveld.

Han fortsetter:

- Idet jeg sier dette rører Susanne på øynene. Jeg ser at øynene flytter seg under øyelokkene. Jeg opplever tydelig at hun hører at jeg snakker til henne.

Faren forteller at legen som var i rommet sammen med han sa at han også trodde at hun hørte hva han sa, men at hun allikevel medisineres slik at hun ikke har smerter, og hun vil heller ikke huske dette i etterkant.

- Det var godt med dette livstegnet, avslutter faren.

Tirsdag bestemte Harald Kronstad, redaktør av bloggen, for å stenge nettsiden for kommentarer. Nå er det igjen mulighet for å skrive innlegg.

Les mer: Stenger Susanne-bloggen for innlegg

Les også: - Ikke skyld på sjåførene

13-åring slept under bil

Den 13 år gamle jenta ble påkjørt to ganger og slept etter en personbil i rundt fire kilometer.

Foto: NRK

Alt om saken