اختبار كورونا يصبح إلزاميا على الحدود 13.01.2021

Norske helsemyndigheter frykter import av mutert koronavirus. Justisminister Monica Mæland vil pålegge alle som kommer til Norge å teste seg umiddelbart.
تخشى السلطات الصحية النرويجية دخول الشكل الجديد من فيروس كورونا من الخارج. تريد وزيرة العدل مونيكا مالاند من كل من يأتي إلى النرويج الخضوع للاختبار على الفور.
Rasisme-undersøkelsen fra NIF viser oppsiktsvekkende tall om inkludering av personer med flerkulturell bakgrunn. Idretten står i fare for å bidra til mer rasisme i samfunnet, ikke mindre, slår en rapport fra Norges Idrettsforbund fast. Soliman Sarwar oppfordrer minoriteter til å ta sin plass i idretten.

تقرير عن العنصرية في الرياضة 10.02.2021

Det kan komme endringer i hvordan vaksineringen mot koronaviruset skal foregå. FHI varsler en ny vaksinestrategi. Oslo og andre kommuner forventer at det blir flere vaksiner til områder med mye smitte.

تغيير استراتيجية التطعيم 13.02.2021

Vinteren er kald på mange måter. Stengte kjøpesentre og fritidsklubber gjør at ungdom trekker til trappeoppganger for å holde på varmen. Koronarestriksjonene har forandret våre liv. Disse 15-åringene er ikke de som henger i trappeoppgangene, men livet er kjedeligere. For noen har kjedsomheten utviklet seg til noe verre. Barnevernet har mottatt færre bekymringsmeldinger i 2020 enn i 2019. Det bekymrer byråden fordi det kan bety at barn og unge ikke får hjelpen de trenger. Derfor er overgangen til gult nivå i grunnskolen viktig, sier hun.

الشباب يتسكعون في بئر السلم 04.02.2021