Norwegian news in Ukrainian

Hopp til innhold
Da Novo Nordisk oppdaget at diabetesmedisinen de laget, også hjalp mot overvekt og fedme, var veien til internasjonal suksess kort. Dermed gikk Kalundborg fra å være en søvnig småby til å bli en industrihovedstad.

Зростає попит на ліки для схуднення 16.06.2024

Det er nesten 25 år siden sist det var like mange innbrudd i private hjem. Det forteller forsikringsselskapene, som, sammen med politiet, ser en økende trend.

Різке зростання кількості квартирних крадіжок 15.06.2024

Situasjonen i boligmarkedet er kritisk, sier LO, som krever endringer i boligpolitikken. Mange av deres lavlønte medlemmer må bo langt unna arbeidsplassen. LO ber om at arbeiderpartiet går inn for ikke-kommersielle løsninger i boligmarkedet.

Вимагає впровадження житлової політики для працюючих 15.06.2024

Flere store internasjonale stjerner er den siste tiden avbildet med palestinaskjerf. Blant annet på rød løper. Skjerfet brukes til å vise støtte til palestinere. I Norge er det lange ventelister for å få et originalt skjerf.

У Норвегії багато охочих купити палестинський шарф 13.06.2024

På sensommeren i fjor ble en mann bortført fra Aker Brygge og fraktet i bil til Sverige. Fire personer ble i slutten av mai dømt for bortføringen. I videoen frigjør svenske spanere mannen.

Поліція попереджає про новий метод шахрайства 08.06.2024

Ny metode for svindel: En 80 år gammel kvinne fikk besøk av det hun trodde var politiet. De sa hun hadde blitt hacket og svindlet. Det som skjedde fra de banket på døren, er en utrolig historie. Et to uker langt mareritt.

Четверо осіб засуджено за викрадення людини в Осло 07.06.2024