Svineinfluensa - Foto: George Frey/Getty Images / Scanpix/AFP
Foto: George Frey/Getty Images / Scanpix/AFP

Tabbe fører til vaksineutsettelse

Kommune kan ikke starte massevaksinasjon før 9. november.

En vaksineringstabbe i Stokke har ført til at kommunen ikke kan starte massevaksinasjonen mot svineinfluensa før et stykke ut i november.

750 doser venter

750 doser med vaksinen ligger klar, men helsepersonellet som skulle utført vaksinasjonen er opptatt med vaksiner i forbindelse med det vanlige barnevaksinasjonsprogrammet som ikke har noe med svineinfluensa å gjøre.

Les Ble vaksinert med vann

- Vi visste ikke når svineinfluensavaksinen kom, og kunne ikke vente på en dato før vi satt de andre vaksinene, sier kommunelege Tore Arne Martinsen.

I tillegg skal det gå minimum 2 dager mellom de to vaksinene.

Kommunelegen sier de nå jobber med saken og at det fortsatt er en mulighet for at vaksinasjonen kan starte en uke tidligere.

Siste nytt

  • Svart røyk kom fra bål

    Brannvesenet rykket ut til i Sandefjord etter melding om svart røyk nord øst for Torp i ettermiddag. Da brannvesenet kom fram viste det seg at det var et bål med kvister og at situasjonen var under kontroll.

  • Hognses foreslått til toppkandidat

    Nominasjonskomiteen i Vestfold Høyre har innstilt Rune Hogsnes fra Tønsberg på førsteplass til fylkestinget. De andre toppnavnene på lista er Lene Camilla Westgaard-Halle fra Larvik og Jon Olav Knotten fra Re. Den endelige lista blir vedtatt på Vestfold Høyres nominasjonsmøte den 8. november.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Mange lærlinge ri Vestfold øver til yrkes-NM. Vi blir med på trening. Tønsberg arrangerer vannøvelse. Stressmestring og mindfulness inntar bibliotek. Leder for PST i Vestfold oppfordrer folk til å tips dem hvis noen begynner å få en atferd som kan tyde på radikalisering.
Kontakt oss på tlf 02345
Mange gleder seg til at Kongen kommer til Svelvik og Hof i dag. Vi har spurt folk hva de vet om Kongen. Talsmann for ei gruppe som jobber for at et område i Tønsberg i Stokke i fremtiden tilhører samme kommune, kommer i studio. En forsvunnet katt ble avlivet av en veterinær.