Marian Gaborik scorer mot Capitals - Rangers-spillerne feirer etter Marian Gaboriks overtidsscoring. - Foto: GARY CAMERON / Reuters

Rangers-spillerne feirer etter Marian Gaboriks overtidsscoring.

Foto: GARY CAMERON / Reuters

Gaborik sendte Rangers i ledelsen

Marian Gaborik ble matchvinner i tredje ekstraperiode da New York Rangers vant 2-1 over Washington Capitals og tok ledelsen sammenlagt i NHL-kvartfinalen.

Gaborik scoret det avgjørende målet da 5.19 minutter gjensto av den tredje ekstraperioden. I sluttspillet avgjøres ikke kampene med straffeslagkonkurranser.

Seieren gjør at Rangers leder 2-1 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper, og lagene møtes igjen lørdag.

Ryan Callahan sendte Rangers i føringen i midtperioden, men John Carlson utlignet litt senere. Så fulgte tre målløse perioder før Gaborik avgjorde kampen.

Zucca i trening

Mats Zuccarello Aasen er tilbake i trening etter håndleddsbrudd, men nordmannen er foreløpig ikke kampklar og var ikke med i Rangers-troppen.

I Nashville slo hjemmelaget Predators tilbake og vant 2-0 over Phoenix Coyotes. David Legwand og Mike Fisher scoret målene for Predators. Tennessee-laget reduserte dermed til 1-2 sammenlagt.

(NTB)

Siste sport

  • Tungt for Løseth-søstrene

  • Mathieu klar for Barcelona

    Jérémy Mathieu er klar for Barcelona. Han kommer fra Valencia og har undertegnet en fireårskontrakt med klubben, med en opsjon på et femte år.

    30-åringen spiller midtstopper og venstreback og koster den spanske toppklubben tjue millioner euro, altså i underkant av 170 millioner norske kroner.

  • Klokka 12 onsdag blir Tom Nordlie presentert som ny trener i Sandnes Ulf.

    Følg Nordlies pressekonferanse

Sendeplan

Kl. Program Kanal