Hopp til innhold

Fransk Ligue 1 2014/2015

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
  • Norsk unggutt nær overgang til Lyon

    Den franske storklubben Lyon forhandler med 1.-divisjonsklubben Bryne om en overgang for Tord Salte (16). Serietoeren i Frankrike ankom Jæren tirsdag kveld, melder Stavanger Aftenblad. 16-åringen har denne våren vært på treningsopphold i toppklubben.

    Salte skrev seniorkontrakt med Bryne foran sesongen, men har til gode å debutere for klubben. Midtstopperen er kaptein på det norske U16-landslaget. Fra før spiller Ulrik Yttergård Jenssen (18) på Lyons juniorlag.

    Tord Johnsen Salte
    Foto: Bryne FK
  • PSG ble seriemester igjen

    Paris-Saint Germain vant lørdag den franske ligatittelen for tredje år på rad. Hovedstadsklubben sikret seg gullet med 2-1-seier borte mot Montpellier.

    Med poeng ville PSG bli seriemester en runde før slutt. Det hadde klubben få problemer med å klare.

    Zlatan Ibrahimovic
    Foto: MARTIN BUREAU / Afp
  • PSG nesten seriemester

    Paris St. Germain er så godt som seriemester i Frankrike etter at nærmeste rival Lyon tapte 3-0 for Caen lørdag. PSG leder med seks poeng og sju plussmål når to runder gjenstår. De slo Guingamp 6-0 fredag.

  • PSG kjøper Aurier

    Paris Saint-Germain har denne sesongen lånt Serge Aurier fra Toulouse. Onsdag gjorde klubbene overgangen permanent fra sommeren av. Den franske serielederen betaler trolig rundt 83 millioner kroner (10 millioner euro) for den offensive backen.

    SOCCER-FRANCE/ Paris Saint-Germain's Serge Aurier fights for the ball with Lille's Djibril Sidibe during their French Ligue 1 soccer match at Parc des Princes stadium in Paris
    Foto: BENOIT TESSIER / Reuters

Sportsnyheter

Bayern München raste 12 minutter på overtid – hevder dommeren innrømte feil

Nesten tretten minutter på overtid satte Bayern München ballen i mål, men dommeren blåste av for offside like før. Det skaper reaksjoner.

Siste nytt

  • Østrøm ble cupmester med Silkeborg – fikk et kort innhopp i finalen

    Robin Østrøm kom inn helt på tampen da Silkeborg ble dansk cupmester for annen gang med 1-0-seier over AGF i finalen.

    Parken i København var fullsatt da de to jyllandsklubbene møttes til finale. Det var anslagsvis 22.000 AGF-tilhengere mot 12.000 Silkeborg-tilhengere, men de sistnevnte fikk mest å juble for.

    Østrøm har spilt aldersbestemte landskamper for både Danmark og Norge, men 21-åringen er nå U21-landslagsspiller for Norge.

    (NTB)

    Robin Østrøm
    Foto: BILDBYRÅN
  • Rasmussen ble belgisk cupmester

    Mathias Rasmussen kunne sammen med sine lagkamerater i Union Saint-Gilloise juble for en svært etterlengtet tittel i den belgiske cupen.

    Japanske Koki Machidas scoring på overtid i første omgang ble den eneste i finalen mot Royal Antwerp.

    Union Saint-Gilloise har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914. (NTB)

    R-qRhvQEQVk
    Foto: NTB
  • Spansk bruddseier i Giroen

    Pelayo Sánchez tråkket først over målstreken på Giro d'Italias 6. etappe. Han var blant torsdagens utbrytere.

    Den spanske Movistar-rytteren vant foran Julian Alaphilippe og Luke Plapp.

    Trioen var alene i føringen i sluttfasen av den kuperte etappen. Tidligere på dagen var det sju syklister i bruddet. (NTB)

    K7QkCKHN1QA
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal