Han trakk seg fra jobben etter bare ni dager.

– Jeg er ikke Levski-trener lenger. Nå har jeg trukket meg, for Levski trenger å rydde opp i egne rekker. Forandringen må komme innenfra i klubben etter mye kritikk den siste tiden, sa Ivanov, to ganger kåret til årets spiller i bulgarsk fotball.

– Synes synd på ham

I løpet av de ni dagene Ivanov var ansvarlig i klubben ble det to 0-1 nederlag, noe som gjorde at Levski ligger på femteplass i den bulgarske ligaen, ni poeng bak teten.

Det er ikke godt nok verken for klubben eller trener Ivanov.

Ivanov overtok jobben i Levski etter Nikolay Kostov, men det gikk ikke mange dagene før han skjønte at han var i ferd med å møte veggen.

– Jeg synes synd på ham, for da han ga beskjed om at han trakk seg, så jeg tårene stå i øynene hans, sa klubbeier Todor Batkov i en kommentar.

– Jeg må innrømme at jeg ikke hadde lyst til å godta oppsigelsen hans, men nå får vi gi ham litt hvile, og så er håpet mitt at han en dag kommer tilbake til klubben igjen, fortsatt klubbeieren.

Ingen erstatter på plass

Foreløpig er det usikkert hvem som kommer til å overta jobben etter Ivanov.

Det sies at klubben har vært i kontakt med tidligere landslagstrener Stanimir Stoilov, men ingen konkrete avtaler er inngått.