Roberto Ferrari - Etter snaut sju timer på sykkelsetet vant Ferrari onsdagens etappe av Giroen. - Foto: ALESSANDRO GAROFALO / Reuters

Etter snaut sju timer på sykkelsetet vant Ferrari onsdagens etappe av Giroen.

Foto: ALESSANDRO GAROFALO / Reuters

Ferrari best i Giro-maraton

Giro d'Italia-feltet gjennomførte rittets lengste etappe onsdag. Roberto Ferrari var best etter 255 kilometer.

Rytterne var i aksjon i snaut sju timer. Det så ut til å ende i en massespurt, men to mann skilte seg ut de siste to-tre hundre meterne.

Like før mål gikk også flere ryttere i bakken i en sving. Ferrari er mannen som tidligere i årets Giro forårsaket en velt der Mark Cavendish deiset i asfalten.

En stund var det snakk om at Ferrari skulle kastes ut av rittet, men han slapp unna med en advarende pekefinger fra arrangøren.

– Dette er en beste dagen i mitt liv. Det er en stor suksess å komme inn foran Cavendish i en spurt, sa Ferrari.

Spanjolen Joaquin Rodriguez beholdt den rosa ledertrøya etter onsdagens lange arbeidsøkt. Han leder med 17 sekunder på Ryder Hesjedal.

Torsdag fortsetter rittet med 155 kilometer fra Seravezza til Sestri Levante. Etappen inneholder to-tre småharde stigninger.

Giro d'Italia avsluttes 27. mai i Milano.

Siste nytt

 • Avram Grant - Foto: LINDSEY PARNABY / AFP
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP

  Avram Grant blir ny Ghana-trener

  Tidligere Chelsea-manager Avram Grant er ansatt som ny landslagssjef for Ghana, melder Reuters. Grant har skrevet under på en 27 måneder lang kontrakt med fotballforbundet i landet. Han erstatter Kwesi Appiah som ledet Ghana i fotball-VM.

 • Jack Wilshere - Foto: ADRIAN DENNIS / Afp
  Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

  Wilshere ute i tre måneder

  Arsenal må klare seg uten Jack Wilshere i tre måneder som følge av skaden midtbanespilleren pådro seg mot Manchester United lørdag. Wilshere ble operert torsdag, og ifølge Arsenals hjemmesider vil det ta rundt tre måneder før han er tilbake.

 • Fengselsstraff etter nedskalling

  Bastia-spissen Brandao ble torsdag dømt til en måneds fengsel etter at han skallet ned en motspiller. Han skallet ned PSG-spilleren Thiago Motta i spillertunnelen på Parc des Princes etter en seriekamp i august.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp, kvalifisering stor bakke. Ukommentert
Håndball landskamp kvinner Norge - Danmark