Vindbjart ute av cupen

Det ble ikke seier som Vindbjart-trener Steinar Skeie spådde i forkant av kampen mot Strømsgodset. Med stillingen 1-2 er Vindbjart ute av cupen.

Cupkamp tredje runde Moseidmoen.

Se alle målene fra cupkampen på Moseidmoen i Vennesla.

Det ble ingen jubel for hjemmepublikummet på Moseidmoen i Vennesla onsdag.

Allerede syv minutter ut i kampen kommer klubbens første tabbe.

Vindbjart

Cupeventyret er over for Vindbjart.

Vindbjart-keeper Benjamin Boujar står langt ute når Godset snapper opp ballen og stormer mot mål. Når skuddet kommer, er Boujar raskt nede.

Problemet er bare at han er flere meter utenfor sekstenmeteren når han redder skuddet. Dermed ender det som det må - med rødt kort:

Keeper Benjamin Boujar fikk rødt kort etter å ha reddet et tilbakspill utenfor 16-meteren. Han føler han har sviktet laget og bygda. Vindbjart-Strømsgodset 1-2

Men like etterpå sørger Øyvind Gausdal for kveldens eneste høydepunkt ved å sende Vindbjart i ledelsen. Måltyven fra Flekkefjord står nå bokført med 170 mål på 199 kamper for Vindbjart.

Ut på båre

17 år gamle Alexander Lie erstattet utviste Boujar i mål.

Lie krasjet i Flamur Kastrati 63 minutter ut i kampen. Mens Lie kom seg på beina, ble Godset-angriperen liggende livløs på gresset. Etter noen minutter med behandling, kom Kastrati seg på beina igjen, men han virket ustødig og ble fraktet ut båre.

Laster Twitter-innhold

Strømsgodset snur

I andre omgang utligner imidlertid Strømsgodsets spiller Lars-Christopher Vilsvik, og deretter følger nok et mål for bortelaget.

Stillingen ender 1-2 i Vennesla, og Vindbjart er dermed ute av cupen.

Vindbjart-trener Steinar Skeie uttalte før kampen at han trodde vinnersjansene var gode.

– Jeg tror faktisk vi vinner i dag. Jeg har en veldig god følelse, sa i forkant til NRK.