– Tripic fikk vist hva han duger til

Det ble Starts store dag i Kristiansand, da laget skapte målfest for hjemmepublikummet i eliteseriekampen mot Lillestrøm i kveld. Kampens store spiller, Zlatko Tripic mener han fikk vist hva han er god for.

Målscorer Zlatko Tripic om Start-kampen mot Lillestrøm.

Målscorer Zlatko Tripic i Start, mener han fikk vist hva han duger til i storseieren over Lillestrøm søndag kveld.

Endelig kunne laget hente hjem tre svært viktige poeng midt inni all VM-fotballen.

Straffespark til Tripic

Lagene gikk til pause med stillingen 1-1 etter en underholdende omgang med mange sjanser, der Zlatko Tripic stod for Starts første scoring på straffespark, etter å ha blitt dyttet over ende inne i feltet.

Men i andre omgang startet måljaget fra hjemmelaget for alvor, og Espen Børufsen og Espen Hoff, fulgte på, mot et Lillestrøm som ikke fikk til veldig mye i andre omgang.

Se detaljer fra kampen

Første seier på tre måneder

Zlatko Tripic spilte en svært god kamp for Start, og stod bak mye av det hjemmelaget skapte fremover.

Dette er første seieren i eliteserien hjemme for laget, siden åpningen mot Haugesand ved sesongstart, for tre måneder siden.