Oilers vant mot Lørenskog

I kveld ble den andre av syv finalekamper i norgesmesterskapet i ishockey spilt. Nå har Oilers og Lørenskog en seier hver.

Stavanger Oilers

Oilers skuffet publikum i første finalekamp mot Lørenskog på hjemmebane, men fikk revansj mot Lørenskog i dag.

Oilers vant den andre finalekampen i norgesmesterskapet i ishockey 3–4.

Mats Frøshaug scoret for Lørenskog da det gjensto nesten 8 minutter av andre periode. Med 3 minutter igjen av andre periode utlignet Jimmy Kilpatrick for Oilers.

Da det gjensto 14 minutter av kampen tok Lørenskog ledelsen ved Kenny Corupe. Juha Kaunismaki utlignet for Oilers med 7 minutter igjen av kampen.

Med kun fire minutter igjen tar Oilers ledelsen med Lars-Peder Nagel. Og i samme minutt økte Alex Imbault ledelsen til 2–4.

I kampens tredje siste minutt reduserer Lars Erik Spets ledelsen for Lørenskog, men det ble med det. Oilers vant 3–4 i Lørenskog.

– Seks kamper igjen

– Det er bare én av syv, så vi har seks muligheter igjen, sier Oilers-eier Tore Christiansen.

Han så Oilers tape 3–1 mot Lørenskog på hjemmebane i den første finalekampen i cupen på mandag.

– Laget har fått en vekker

Tore Christiansen

Oilers-eier Tore Christiansen i gulldressen fra i fjor.

– Vi var litt bakpå, og vant med å vinne. Når man går på isen og forventer å vinne, så får man seg en vekker, sier Christiansen.

– Nå har guttene våknet, er klare for å vinne, og kommer til å gi alt. I dag har vi en god følelse alle mann, og skal vinne. Jeg tør nesten å love at vi vinner, legger han til.

Christiansen har investert i en ny gulldress, som skal brukes i feiringen av kongepokalen.

– Jeg er helt sikker på å få bruke den. Den henger klar, sier han.