Navjot Sandhu, Otto Haug og Lise Klaveness - Hør Navjot Sandhu, Otto Haug og Lise Klaveness i ukas fredagspanel.

Hør Navjot Sandhu, Otto Haug og Lise Klaveness i ukas fredagspanel.

Hør ukas fredagspanel

Hør Navjot Sandhu, Otto Haug og Lise Klaveness diskutere ukas viktigste saker i NRK Østlandssendingen.

Her kan du høre fredagspanelet fredag 29.06:

I ukas fredagspanel snakket Sandhu, Haug og Klaveness om de som villig spiller på sex.

Tidligere i uka satte samfunnsviter Heidi Helen Sveen fokus på musikere og kjendiser som spiller på sex i en kronikk i Aftenposten. Hun mener det gjør kvinner til dårlige rollemodeller for unge.

Her kan du også lese sosiolog Kjetil Rolness svar i Aftenposten på Sveens kronikk, som han kaller et gufs fra et tredve år gammelt feministisk ekkokammer.

Kjæledyr og fotball

I disse ferietider tok Fredagspanelet også opp problemet med at folk dumper kjæledyr i skogen før de reiser på ferie.

Situasjonen i Vålerenga slapp heller ikke unna, og panelet tok for seg avgjørelsen om å la trener Martin Andresen fortsette tross elendige resultater.

Og mens panelet var inne på fotball, fikk de tid til en liten EM-prat på tampen!

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.