Full mann i førerløs seilbåt

En luftambulanse oppdaget en seilbåt som gikk i ring ved Steilene utenfor Nesodden 04.20 natt til fredag.

Brannvesenet rykket ut med brannbåt og froskemenn og fikk kontroll over seilbåten

I båten fant de en mann som skulle ført båten sin. Han var våken og bevisst, men hadde langt over lovlig grense for promille til sjøs.

– Båten er nå trygt fortøyd inne ved Alværn brygge og mannen er på tur til Follo legevakt for blodprøvetaking, sier Marianne Coldevin-Kverme, operasjonsleder i Follo politidistrikt.

Siste videoer

Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.