Full mann i førerløs seilbåt

En luftambulanse oppdaget en seilbåt som gikk i ring ved Steilene utenfor Nesodden 04.20 natt til fredag.

Brannvesenet rykket ut med brannbåt og froskemenn og fikk kontroll over seilbåten

I båten fant de en mann som skulle ført båten sin. Han var våken og bevisst, men hadde langt over lovlig grense for promille til sjøs.

– Båten er nå trygt fortøyd inne ved Alværn brygge og mannen er på tur til Follo legevakt for blodprøvetaking, sier Marianne Coldevin-Kverme, operasjonsleder i Follo politidistrikt.

Siste videoer

De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.
Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget