Akerselva - Etter utslippet er det funnet mye død fisk i Akerselva. 
NRK

Etter utslippet er det funnet mye død fisk i Akerselva.

Foto: NRK

Oslo kommune anmeldt etter klorutslipp

Oslo kommune er politianmeldt av Norges Naturvernforbund etter et klorutslipp i Akerselva denne uka.

Oisann, innholdet som skulle vises her støttes ikke lenger. Vi beklager!
Oisann, innholdet som skulle vises her støttes ikke lenger. Vi beklager!

Det var onsdag morgen at utslippet av 6.000 liter klorvann fra Oset vannbehandlingsanlegg ved Maridalsvannet ble oppdaget.

Fredag var Naturvernforbundet i kontakt med Økokrim for å anmelde saken, skriver Aftenposten.no.

–De skal ha hatt barrierer inne på anlegget for å hindre utslipp ved en eventuell lekkasje, og likevel har dette kommet ut i elva, sier fagrådgiver Per-Erik Schulze i Naturvernforbundet.

Etter utslippet er det funnet mye død fisk i Akerselva.

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.