Tatt imot som en verdensmester
Etter mange års hard jobbing kunne Ørjan Johannessen ta med seg verdensmestertittelen hjem til Norge.
Ørjan Johannessen (29) tok 28. januar gullmedalje i kokkemesterskapet Bocuse d'Or i den franske byen Lyon. Det er femte gang en norsk kokk vinner den prestisjetunge konkurransen.
Etter mange års hard jobbing kunne Ørjan Johannessen ta med seg verdensmestertittelen hjem til Norge.
Ørjan Johannessen, som onsdag kveld tok gull i kokkemesterskapet Bocuse d'Or, lander nå på Oslo lufthavn Gardermoen. Johannessen arbeider til daglig på Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll kommune i Hordaland, og skal videre dit fra Oslo.
Ørjan Johannessen var svært fornøyd med at hovedråvarene i finalen i Bocuse d'Or var perlehøne og brun ørret. – Det var perfekt for meg, sier Johannessen, som har jobbet mye med både fjærkre og fisk. Johannessen skryter også av oppkjøringen mot VM.
– Jeg har aldri sett Ørjan så god som i dag, sier Eyvind Hellstrøm, som er president i Bocuse d'Or Norge og dommer i finalen i Lyon.
Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.