Hopp til innhold

Braktap får reaksjoner

Alta gikk i går på et stortap mot Strømmen, da Strømmen vant hele 6-1 på hjemmebane. – Dette er flaut, sier Alta-trener Aasmund Bjørkan.

Alta-trener Aasmund Bjørkan

– Ikke surt, bare flaut. Det ble totalkollaps av Alta IF på Strømmen stadion.

Foto: Rune Berg / NRK

– Det må komme en reaksjon etter et så stygt resultat, det sa en preget Altatrener, Aasmund Bjørkan til NRK etter gårsdagens stortap – 1-6 mot Strømmen.

Før gårsdagens kamp lå Alta IF på den 12. og siste sikre plassen i 1. divisjon med 8 poeng.

Etter gårsdagens serierunde er Alta IF igjen på nedrykksplass.

Åpner for å gå av

Ifølge Finnmark Dagblad var Aasmund Bjørkan så flau etter kampen at han åpnet for at det beste som kan være at han slutter som trener.

– Det kan godt hende at...nei, vi får ta en diskusjon på kammerset først. Men det er mitt ansvar å få laget til å fungere, sier Bjørkan til Finnmark Dagblad.

Total kollaps

Altatrener Aasmund Bjørkan, forklarer tapet som en 17-minutters kollaps.

– Vi går fra å ligge 1-2 og kjører kampen og har ballen. Så får vi en kollaps der vi slipper inn fire mål på 17 minutter. Vi gjør en del personlige feil bakover og klarer ikke å sette sjansene våre i dag, sa Bjørkan til NRK etter kampen.

Slikke sårene

– Først og fremst skal vi slikke sårene, sier Bjørkan etter braktapet.

– Men det må altså komme en reaksjon i forhold til at den prestasjonen vi gjør i dag var for dårlig. Vi har spilt bra og har vært inne i en god periode, og i dag igjne blir vi liggenede under og jage mål, og da kan sånne ting skje, sa Altatrener Bjørkan etter kampen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.