Hopp til innhold

Alice Cooper til Kvinesdal

Opptrer sammen med flere verdensstjerner på Norwegian Rock Festival i juli.

Alice Cooper

Alice Cooper kommer til Kvinesdal i sommer.

Foto: PETER KLAUNZER / AP

Alice Cooper er sammen med Motorhead det store trekkplasteret på Norwegian Rock Festival i Kvinesdal i sommer, skriver aftenbladet.no

Festivalen går av stabelen 10-13 juli. Den samme helgen inviterer Sarons Dal kristen-Norge til festival.

Festivalsjef Kelly Aamodt sier dette er Coopers eneste konsert i Norge på Europa-turneen i sommer. Cooper er den dyreste artisten som har besøkt festivalen i Kvinesdal.

Hoderulling på Øyesletta

Den 60 år gamle rockestjernen finpusser nå sitt nye liveshow som han trolig tar med til Kvinesdal.
- Det blir fullt teatershow, men jeg vet lite om hva showet inneholder. Tidligere har han jo kjørt både elektrisk stol og giljotin, så dette blir veldig spennende. Jeg er forberedt på hoderulling på Øyesletta, sier Aamodt til nettstedet.

Norwegian Rock Festival arrangeres for tredje gang i år, og arrangørene har satt et tak på 7000 billetter.

Rock og golf for Alice Cooper

- Det finnes tre store menn i underholdningshistorien Jesus, Elvis Presley og Alice Cooper. Av dem var det bare Jesus som ikke klarte å komme på coveret av Rolling Stone, sier trommeslageren Diesel Dahl, en av initiativtakerne til den nye festivalen. I tillegg til å holde konsert, får Vincent Furnier, alias Alice Cooper, anledning til å dyrke sin lidenskap på golfanlegget i Kvinesdal. Dagen etter konserten med Alice Cooper, spiller Motorhead og Turboneger. Så sent som i fjor turnerte Alice Cooper og Motorhead sammen i England. Når Cooper i tillegg er uttalt fan av Turboneger, er det stor sannsynlighet for at det utarter seg flere rockemyter i Kvinesdal, spår festivalsjef Kelly Aamodt.

Heavy bluegrass

Andre nye navn til festivalen er Hayseed Dixie, The Last Rock'n Roll Band, Ronni Le Tekrø og Stage Dolls. Etter vårens plateinnspilling med TNT, kommer Tekrø med soloprosjektet Kingdom of Norway til Kvinesdal. På Norway Rock Festival vil Stage Dolls oppsummere høydepunktene fra sin 25 år lange karriere. Amerikanske Hayseed Dixie lager bluegrassversjoner av kjente rockelåter fra band som AC/DC, Kiss og Black Sabbath. Bak The Last Rock N Roll Band skjuler Casino Steel og Honest John Plain seg. Sammen med Petter Baarli fra Backstreet Girls og folk fra Sham 69 og UK Subs, serverer de en blanding av glamrock, boogierock og pubrock. Videre kommer DumDum Boys, tyske Helloween, WE, Dog Almighty og Audrey Horne. Norway Rock Festival satser på camping. Den er inndelt i flere soner med blant annet egen MC-camp.

Norway Rock Festival

Norwegian Rock Festival arrangeres for tredje gang.

Foto: Norway Rock Festival
null
Spiller nå
Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41
Neste

Økonomistatus

Strømpris i dag

Inkludert avgifter

Billigst kl. 14 1,58 kr
Dyrest kl. 20 2,56 kr

Strømkostnader nå

  • Steke pizza 0,6 kr 25 min.
  • Dusje 6,3 kr 10 min. / 100 liter vann
  • Vaske klær 0,8 kr En vask
  • Varmeovn 1,6 kr 1000w, en time

Styringsrenta i prosent

Høyere styringsrente betyr økte utgifter dersom en har boliglån

Økte matpriser

Hvor mye matprisene har økt det siste året, sammenlighet med lønnsutvikling

  • Matvarer Mars 2023 – mars 2024
    + 6,1 %
  • Lønnsutvikling Anslag for 2024
    + 4,9 %