Hopp til innhold

Flere hundre leter etter Gromstad

Stabæk organiserer en stor leteaksjon i formiddag etter at Stabækspilleren Tor-Marius Gromstad (22) har vært savnet siden lørdag morgen.

Tor-Marius Gromstad
Foto: Privat

Tor-Marius Gromstad ble fanget opp av et privat overvåkingskamera da han forlot brorens leilighet på Bislett i Oslo 07.26 lørdag morgen.

Ifølge Stabæks lege, Arne Røde, hadde Gromstad ikke med seg mobiltelefon, lommebok eller nøkler da han forlot brorens leilighet. Fotballspilleren ble skadet i låret under cupkampen mot Fana fredag og skulle ikke spille i kampen mot Molde lørdag.

Her leter Stabæk, venner og familie

Skjermbilde av Stabæks interaktive kart
Foto: Skjermbilde fra Stabæks interaktive kart

Dette er et skjermbilde av et kart som stadig oppdateres. Lilla viser områder der det allerede er lett. De røde feltene er områder det er planlagt å lete i. For å se det oppdaterte kartet over hvilke områder som er dekket, følg denne lenken.

Stabæk Fotballs googledokument viser mer nøyaktig hvilke områder som er lett i og hvor det fortsatt pågår leting.

Stabæk fotballs facebookside for leteaksjonen

Politiet undersøker overvåkingskameraer

I dag starter også Oslo-politiets savnet-gruppa sitt arbeid med å lete etter Stabæk-spilleren, og de vil blant annet gjennomgå bilder fra ulike videoovervåkningskameraer, skriver Dagbladet.

Stabæk-tv ber folk være med å lete

Mandagens kamp er utsatt

Mandagens 2.divisjonskamp mellom Asker og Stabæk 2 er utsatt som følge av leteaksjonen, og Norges Fotballforbund avgjør innen 14.00 sammen med Stabæk om 16.mai-kampen i Tippeligaen mellom Vålerenga – Stabæk skal spilles.

Bislett

Gromstad ble sist sett i dette området ved Bislett.

Foto: Erik Engen / NRK