Follo feilet igjen

Follo havnet bakpå etter bare 11 minutter, og klarte aldri å hente inn Løv-Hams forsprang.

Follo mot Løv-ham

Det ble en målfattig kamp på Ski stadion. Øyeblikksvis viste begge lagene at de kan spille fin fotball. Mellom øyeblikkene ble det imidlertid for mye stakato og upresist spill.

I starten av kampen viste Løv-Ham hvorfor de ligger mange etasjer over Follo på tabellen. Tilsvarende avslørte Follo hvorfor de sitter fast på bunnen av førstedivisjon.

1-0 til gjestene

Bortelaget trengte ikke mer enn 11 minutter på å ta overtaket. Andres Næs gjør det enkelt mot et passivt Follo-forsvar. Med nøyaktig presisjon lader han kanonen fra 16 meter. 1-0 til Løv-Ham.

Etter 25 minutter viser spiss Maruti at han er Follos giftigste angrepsvåpen med sine store fart. Han spilles gjennom på venstrekanten og skjærer inn. Skuddet fra spiss vinkel blir reddet ut til corner av Løv-Ham-keeper Thorbjørnsen.

Hjemmelagets angrepstaktikk i førsteomgang gikk hovedsaklig ut på å lempe baller opp til fyrtøyet på topp. Maruti blir imidlertid for ensom og upresis mot et tett Løv-Ham-forsvar.

Drillo-oppskriften byttes ut med mer kollektivt angrep i andreomgang, og da løsner spillet for Follo.

Bare nesten for Follo

Follo snudde spillet etter hvilen, og dominerte i andreomgang. Gjestene var ikke med på leken, og kan takke keeperen sin for at de reiser tilbake til vestlandet med tre poeng i bagasjen.

Hjemmelaget serverte underholdende ballspill midtveis i andreomgang, men klarte aldri å sette ballen mellom stengene. Surt for et lag som desperat trenger poeng.

Om bare noen dager tar Follo imot Rosenborg i cupen. Førstedivisjons tabelljumbo må bytte ut sportsdrikk med mirakelkurer dersom de ikke skal bli mørbanket av eliteseriens definitive toppklubb.