Hopp til innhold

– Dette blir større enn alt annet

Renate Hasseleid (31) fra Bamble har møtt rockelegenden Alice Cooper en gang tidligere. Nå får hun en unik mulighet til å treffe ham igjen.

Renate Hasseleid og Alice Cooper

Renate Hasseleid fikk sitt livs øyeblikk sammen med sjefen sjøl, Alice Cooper i fjor sommer. Nå kommer han til Langesund i Telemark som det eneste stedet i Norge.

Foto: Privat

7. august står nemlig Alice Cooper på scenen på Wrightegaarden i Langesund. Det er det eneste stedet i Norge som får besøk av den 63 år gamle rockeren i år.

Alice Cooper har fire tiår med musikk bak seg og er også med i rockens Hall of fame.

Renate Hasseleid har vært blodfan av Cooper i årevis, og hun begynte nesten å gråte da hun i dag fikk beskjed om at han kom til hennes hjemby.

Det var så stort, det er større enn alt annet, smiler hun med sitt bredeste smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Renate Hasseleid og Alice Cooper

Nå håper Renate Hasseleid på å få møte superstjernen igjen når han kommer til Wrightegaarden i Langesund 7. august.

Foto: Privat

– Kjenner meg igjen i ham

Hasseleid er sort i håret, og går med en sort t-skjorte med Alice Cooper på brystet. Hun gløder når hun forteller om hvorfor hun digger Cooper så mye som hun gjør.

– Han er en frik, kanskje sånn som også jeg føler meg. Jeg føler at jeg passer inn og at musikken passer meg. Jeg har i mange år følt at jeg har vært litt på utsiden av samfunnet, og der kjenner jeg meg igjen i ham, forteller hun til NRK.no.

Alice Cooper er ikke bare kjent for musikken sin, men også for forrykende sceneshow.

– Det er helt enormt. Flere ganger har han tatt med seg en stor galge hvor han blir kuttet hodet av. Andre ganger er det mer snilt, som at han denger løs på en dukke, men dette showet må man nesten ta for det det er, sier Hasseleid.

Han var litt som en gammel onkel

Renate Hasseleid om møtet med Alice Cooper

Traff Cooper via sjefen

Hasseleid gleder seg stort til Cooper kommer til Langesund i august, men har allerede hatt nærkontakt med superstjernen.

– Jeg var så heldig at jeg fikk en VIP-billett til en konsert med Iron Maiden i fjor sommer av den gamle sjefen min. Alice Cooper var spesielt invitert for å spille på den konserten, og så fikk jeg møte ham rett etter konserten.

Hva sa han til deg?

– Hva han sa? Jeg var ganske ør og klarte nesten ikke å tenke, men han var kjempehyggelig. Men gud, det var stort, kjempestort, sier hun.

2000 billetter er lagt ut til intimkonserten 7. august. Billettene ble lagt ut for salg fredag morgen klokken 09.00.