På noen få kvadratmeter i Samfundet i Trondheim driver Ibrahim Mansour en hamburgerkiosk.
Der stekes det og serveres 27 tonn hamburgere hvert år, burgere som skal være så gode at det går gjetord om dem langt utenfor Trøndelag.
– Ibrahim som har Sesam er fantastisk, jeg ble kjent med ham gjennom studentene der. Siden har det vært et absolutt must hver gang vi er i Trondheim, sier Magne Furuholmen til NRK.
– Byens beste burger
Ibrahim Mansour startet hamburgerkiosken i 1989. I dag er de 14 ansatte som jobber på skift.
Innehaveren avslører gjerne hemmeligheten bak hamburgerne sine.
– Hemmeligheten er kjærlighet, god kjærlighet, sier Ibrahim Mansour, eier av Sesam.
– Det er byens beste burger, det er noe eget med den, sier kunde Johnny Johansen som er innom for å kjøpe en hamburger med ost og bacon.
Hentet kokken til Oslo
Magne Furuholmens forhold til disse hamburgerne strekker seg flere år tilbake i tid.
Ikke bare oppsøker han kiosken når han er i byen, ifølge Adresseavisen ble Ibrahim Mansour hentet til Oslo for å steke burgere da Furuholmen hadde releaseparty i 2004.
Nå har han like godt invitert både Ibrahim og kollegene hans til a-ha-konserten på Lerkendal.
– Han og hele staben er invitert på stadion på lørdag, på min gjesteliste. Dette er viktige ting, sier Magne Furuholmen i a-ha.
Video: Se klipp fra a-has konsert i Stavanger