Hopp til innhold

Nytt medlem i toillingforbundet

Tradisjonen tro utnevner Norges toillingforbund et nytt medlem under Norsk revyfestival på Høylandet.
I år var det Finn Bergesen Jr i NHO som ble tatt opp som medlem.

Finn Bergesen jr er Toillingforbundets ferskeste medlem
Foto: Henriette Louise Krogness

Du kjenner ham kanskje best som administrerende direktør i NHO, men Finn Bergesen Jr har en fortid som undertøysmodell for Janus. Det spilte en viktig rolle da Norges Toillingforbund i ettermiddag avslørte sitt nye medlem, sa president Lornts Mørkved.
Visepresident Marvin Wiseth la vekt på Bergesens globale kontakter og fremhevet hans kapasitet som spydspinn. En tynn en sådan.

Bergesen selv var godt fornøyd med sin nye medlemsstatus og sa han satte pris på å ikke være innefor skjemaet, men utenfor. Det er en anerkjennelse, sa Bergesen.

Musikalske toillinger
Foto: Henriette Louise Krogness

13 toillinger

Forbundet som ble stiftet i 1987, har nå 13 medlemmer, men ikke alle stilte på årsmøtet i år. De øvrige medlemmene er:
Øystein Dolmen, Marvin Wiseth, Steinar Bastesen, Klaus J. Sonstad og Lornts Mørkved klarte seg imidlertid godt uten de resterende medlemmene Harald Reppesgaard, Anne-Kath. Hærland, Arthur Arntzen, Lord Newton, Rolf B. Wegner,Tor Erling Staff og Ingrid "Mossa" Evertsen.

Høydevekt

Årets oppfinnelse ble lansert som siste punkt på årsmøtet, i form av en blå badevekt. Blå i fargen etter sitt nye medlem, men i stedet for å vise medlemmenes vekt, viser vekta hvilken høyde du burde hatt ut ifra vekta. Marvin Wiseth ble tvunget oppå, og burde, ifølge vekta, vært 2,75 meter høy.
Medlem Klaus J. Sonstad turte ikke gå på vekta før pressen hadde forsvunnet.

Alkotestet pressen


Og tradisjonen tro, ble også pressen utfordret på vei inn til pressekonferansen. Norges toillingforund hadde leid inn politi, men i stedet for å måtte blåse i alkometeret, fikk journalistene ei blokkfløyte å bryne seg på for å se om de hadde rene toner. NRK Trøndelag kjenner ikke til journalister som ikke slapp gjennom tonekontrollen.

Toillingene og pressen
Foto: Sigrid Gjellan / NRK