Hopp til innhold

Stig Johansen nær TUIL-spill

Bodø/Glimts tidligere målmaskin har fått et konkret tilbud og bestemmer seg fredag for om han vil spille i 1.divisjon.

Stig Johansen

BESTEMMER SEG: I løpet av morgendagen bestemmer den tidligere Glimt-stjernen Stig Johansen seg for om han skal flytte nordover og hjelpe Tromsdalen ut sesongen.

Foto: Vanderloock, Anders / SCANPIX

- Å flytte dit for å spille fotball er et skritt å ta, så jeg må være sikker på at jeg har den rette følelsen når jeg bestemmer meg. Det er mange brikker som må på plass, sier Stig Johansen.

Konkret tilbud

Den tidligere Glimt-spilleren har fått et konkret tilbud fra Tromsdalen i 1. divisjon. I løpet av fredag vil han bestemme seg for om han flytter nordover for å bidra for klubben ut sesongen. Èn ting er i alle fall sikkert, 38-åringen er ønsket av klubben som ligger utsatt til i 1.divisjon.

- Alle håper at han vil spille fotball for oss. Han har fått et tilbud som gjelder ut sesongen som både han og vi kan leve med. Vi har ett mål for sesongen nå, og det er å berge plassen. Da ville det vært bra å kunne ha Stig Johansen med i spillergruppen.

Og på treningen overbeviste veteranen Tromsdalen-treneren.

- Vi hadde en spillsekvens på den treningen han var på, og da holdt han et veldig høyt nivå. Det er bare snakk om å få Stig i skikkelig form, så er jeg sikker på at han kan bidra med mange mål og ikke minst være viktig for den unge prestasjonsgruppen vi har.

Kan hjelpe de unge

Stig Johansen har denne sesongen vært klubbløs etter at han avsluttet sin karriere i Glimt i fjor. Johansen stoppet på 242 kamper og 90 mål for de gule. Han spilte også for Southampton og Helsingborg.

I Tromsdalen tror trener Morten Pedersen at den tidligere utenlandsproffen kan bruke rutinen og erfaringen sin til å hjelpe de unge spillerne i klubben.

- Vi har noen unggutter som kan nå veldig langt, og det er klart hvis han kan hjelpe oss, så kan han sikkert hjelpe dem også i å nå flere hakk videre.