Hopp til innhold

Rådmann vil tilgi Hells Angels

Mens politikerne har erklært den kriminelle MC-klubben Hells Angels som uønsket i kommunen, vil rådmannen i Ringsaker gi Hells Angels tilgivelse for ulovlig bygging av et svømmebasseng.

Hells Angels er ikke ønsket i Ringsaker.

Hells Angels er erklært uønsket av politikerne i Ringsaker, men rådmannen vil tilgi dem for ulovlig bygging av et svømmebasseng.

Foto: Frode Meskau / NRK

Det skriver HA .

Stortingsrepresentant Thor Lillehovde fra Arbeiderpartiet i Hedmark reagerer sterkt på at rådmannen i Ringsaker vil gi Hells Angels tilgivelse for ulovlig bygging av et utendørs svømmebasseng.

Arbeiderparti-ordfører Anita Ihle Steen har erklært Hells Angels uønsket i kommunen.

Også lensmann Terje Krogstad vil ha vekk den kriminelle MC-klubben fra Ringsaker.

– Vil bli kvitt dem

Bassenget er bygd uten byggesøknad utenfor klubblokalene til Hells Angels på Bergshøgda.

Lillehovde som er tidligere ordfører i Ringsaker, sier til Hamar Arbeiderblad at dette berører en av de dagsaktuelle sakene om organisert kriminalitet.

Ordfører i Ringsaker, Thor Lillehovde

Stortingsrepresentant Thor Lillehovde reagerer sterkt på at rådmannen i Ringsaker vil tilgi Hells Angels i en byggesak.

Foto: Stein S. Eide / NRK

Thor Lillehovde sitter i justiskomiteen på Stortinget, og mener det er feil av rådmannen å innstille på dispensasjon fra Plan- og bygningsloven i denne saken.

– Jeg er dypt uenig i rådmannens innstilling. Hells Angels er ei gruppe som finansierer virksomheten sin med grov kriminalitet.. Jeg vil helst bli kvitt Hells Angels fra Hamar-regionen, sier Lillehovde.