Viste finger til politiet - ble pågrepet for hasjbesittelse

Mannen i 30-årene tiltrakk seg politiets oppmerksomhet ved å rekke fingeren, noe som kanskje ikke var så lurt, siden han hadde både hasj og kniv i lomma

. Mannen ble tatt med til politistasjonen i Tromsø i halv tretiden natt til lørdag, skriver politiet i sin logg.

Politiet beslagla hasjen og kniven mannen hadde på seg, og han ble senere løslatt. 30-åringen fikk tre straffesaker opprettet mot seg etter opptrinnet.

To andre menn kom også i politiets søkelys for å ha forstyrret ro og ordne. En mann ble tatt med til fyllearresten etter at han hadde slått og sparket på en låst inngangsdør i ei blokk på Guleng.

Flere beboere i blokka meldte far til politiet om bråket ved halv totiden på natta. Mannen er anmeldt for forstyrrelse av nattero og den alminnelige fred og orden.

En annen mann ble vist bort fra et utested i Tromsø etter at han hadde klådd på noen av de kvinnelige gjestene. Mannen bel kastet i fyllearresten, og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Også i natt kom det meldinger om russebråk i Tromsø. To russegutter måtte til legevakten etter en slåsskamp med to andre russ.


Flere nyheter

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.