Per-Mathias Høgmo - Per-Mathias Høgmo har kontrakt med Tromsø IL frem til årsskiftet, men kan ifølge politiken komme ut av kontrakten, hvis Odense vil ha ham.NTB scanpix

Per-Mathias Høgmo har kontrakt med Tromsø IL frem til årsskiftet, men kan ifølge politiken komme ut av kontrakten, hvis Odense vil ha ham.

Foto: NTB scanpix

Høgmo kobles til dansk fotball

Dansk presse knytter Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo til Odense.

Det er den danske avisen politiken som melder at Per-Mathias Høgmo kan være klar for den danske klubben Odense fra midten av juni.

Per-Mathias Høgmo har kontrakt med Tromsø IL frem til årsskiftet, men kan ifølge politiken komme ut av kontrakten, hvis Odense vil ha ham.

Trives i TIL

Ovenfor avisen Nordlys, sier Høgmo at han trives godt i TIL.

– Når det gjelder min fremtid, så kommenter jeg ikke den. Jeg har hundre prosent fokus på den tette fasen vi har fremover med TIL. Trenere og spillere får spekulasjoner rundt sin fremtid, men det er ikke min jobb å bygge opp under det. Per i dag har jeg ikke noe annet tema enn å holde fokus, og å ta flest mulig poeng med TIL, sier han til avisen.

Vil prøve seg i utlandet

Han har tidligere uttalt til norske medier, at han er interessert i å prøve seg på å være trener i en utenlandsk klubb.

Klubben Odense ligger foreløpig på en 10-plass i dansk superliga.

Flere nyheter

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.