Norsk hiv-vaksine kan være klar i 2015

Pasienter som fikk hiv-vaksinen et norsk biotek-selskap utvikler, nær doblet sannsynligheten for å klare seg uten medisiner i minst ett års tid.

vaksine

En studie av en norsk hiv-vaksine viser blant annet at den reduserer virusmengden i blodet til hiv-smittede, men det gjenstår flere kliniske forsøk før vaksinen kan komme på markedet.

Foto: Guy Gios / PHOTOPQR/LE PARISIEN
Hva skjer med Ikke gjør dette hjemme-huset i den siste episoden denne sesongen? Alle de foregående husene har endt i ett flammehav, så hva skjer denne gangen? Mens sprengstoffekspert Roar og kjemiker Morten slår seg sammen for å prøve å lage vann fra bunnen av, går programlederne Rune og Torfinn vitenskapelig til verks for å undersøke om banning hjelper mot fysisk smerte. (8:8)
Vi er "på nett" så å si hele døgnet. Vi tvittrer, snap'er, spiller, teller skritt, handler og søker etter nyheter. Denne aktiviteten overvåkes av aktører som samler inn enorme datamengder om oss. Det ligger store gevinster, men også viktige fremskritt i BIG DATA! (2:4)
Humor, livsstil og intelligens gir status hos menn - og damer faller for det. Marens gjenværende beilere viser fram nye sider når de skal prøve seg under panseret på en Volvo 240. (5:6)