Hopp til innhold

Nå braker det løs

I dag går startskuddet for NRK Hordalands valgsendinger. Frem til valget blir det direktesendte debatter på både radio og tv.

Video bf26ab78-e892-4910-8d16-731881f8e3b2.jpg

I dag starter valgsendingene

NRK Hordaland har i dag premiere på årets valgsendinger. Satningen vil ta oss med til forskjellige deler av fylket, der aktuelle saker skal opp til diskusjon med aktuelle politikere.

For Vestlandsrevyen sin del vil Oddgeir Øystese lede sendingene i Hordaland og Sogn og Fjordane. Blant temaene som skal opp til diskusjon på direktesendt tv er kristne verdier i politikken, Hardanger-mastene og hvem som bør styre Bergen.

Oddgeir Øystese

Oddgeir Øystese gir deg direktesendte debatter i Vestlandsrevyen.

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

I Hordaland i dag har vi allerede startet på Torgalmenningen i Bergen, der valgforsker Frank Aarebrot, blant annet uttrykket sin overraskelse over at Arbeiderpartiet i Bergens ordførerkandidat har gått til topps i en fersk meningsmåling.

LES: Her er Bergens ordfører-favoritt .

Valgsendingene vil bli preget av diskusjoner om hvem som skal styre fylket, i tillegg til ordførerdueller for Bergen, Stord og Kvinnherad. Der er det Egil Torheim og Siv Fossåskaret som skal reise rundt i fylket for å lede valgsendingene.

Egil Torheim og Siv Fossåskaret

Egil Torheim og Siv Fossåskaret er klar for å gi deg debatter fra hele Hordaland.

Foto: Hanne Hagen Rotnes / NRK

Er du i tvil om hva du skal stemme ved årets valg, kan du i tillegg til å følge med på våre valgsendinger, teste NRKs valgomat .