Hopp til innhold

Mann (43) funnet død på parkeringsplass etter å ha tatt nattbuss

ÅSANE (NRK): En mann ble lørdag funnet død utenfor en Rema 1000-butikk i Åsane. Politiet har ikke funnet ut hvordan 43-åringen døde, og ber medpassasjerer ta kontakt.

Rema 1000 Hesthaugvegen

FUNNET DØD: Ifølge en butikkansatt NRK har snakket med, skal mannen ha blitt funnet ved den blå lastebilen til høyre i bildet.

Foto: Åsmund Gullachsen / NRK

Tidlig formiddag lørdag 1. juni ble en 43 år gammel mann funnet død på parkeringsplassen tilhørende Rema 1000 i Hesthaugvegen i Åsane i Bergen.

Det opplyser politiet i en pressemelding.

Aktor og politiadvokat Cathrine Krohn i Bergen tingrett under Skype-saken

ETTERLYSER VITNER: Cathrine Krohn er politiadvokat i Vest politidistrikt.

Foto: Jon Bolstad / NRK

– Funn på stedet gir ikke noen klare svar på hva som har skjedd med avdøde. Politiet har derfor opprettet en undersøkelsessak på dødsfallet, skriver Vest politidistrikt.

Ifølge en butikkansatt NRK har snakket med på stedet, ble mannen funnet i utkanten av parkeringsplassen, på en del som blant annet brukes av lastebiler.

Tok nattbussen

Politiets undersøkelser viser at mannen hadde vært i Bergen sentrum fredag kveld.

– Han tok nattbussen mot Tertnes, buss nummer 30, klokken 02.43, og gikk av på Åsane terminal i 03-tiden. Dette er siste gang han er observert, sier politiadvokat Cathrine Krohn til NRK.

Ifølge politiet gikk flere andre passasjerer av samme sted. Disse ønsker nå politiet å komme i kontakt med. Det gjelder også personer som oppholdt seg på terminalen i Åsane.

Ingen indikasjoner på noe kriminelt

Så langt er det ikke noe som tyder på at 43-åringen har vært utsatt for noe kriminelt.

– Vi har ingen indikasjoner på det så langt. Det vi ønsker å finne ut er hva som har skjedd, sier Cathrine Krohn.

43-åringen var 190 cm høy, kraftig bygget, og iført grå genser med blå striper, sort jakke, brune sko og blå dongeribukse.

Politiet kan ringes på tipstelefon 47 69 60 60.

mann død hesthaugvegen