Hopp til innhold

Kygo fylte ikonisk konsertarena: – Aldri i mine villeste drømmer trodd at jeg skulle spille her

Kygo spilte for en fullsatt Hollywood Bowl, som en av de første EDM-artistene i verden.

Hollywood Bowl var fullsatt da Kygo spilte sine største hits for det amerikanske publikumet fredag og lørdag.

FULLSATT: Billettene til Kygos konsert ble utsolgt så raskt at det ble satt opp en ekstrakonsert i Hollywood Bowl. Foto: Johannes Lovund /Kygomusic

Hollywood Bowl var fullsatt da Kygo spilte sine største hits for det amerikansk publikumet i Los Angeles fredag og lørdag.

– Jeg har sett frem til denne kvelden i lang tid, og jeg er så glad for at jeg endelig er her for å spille for dere, sa Kygo til et begeistret publikum mellom strømmen av tropiske toner fra bergenserens mange hitlåter.

Konsertarenaen fra 1922 regnes som ikonisk og er kjent for sin halvmåneformede scene med Hollywood-skiltet i bakgrunnen.

Arenaen har en publikumskapasitet på rundt 17.500.

Legendariske artister som The Beatles, The Doors og Pink Floyd er blant dem som har opprådt der.

Kygo Hollywood

IKONISK: En rekke legendariske artister har stått på scenen i Hollywood Bowl. Fredag var det Kygo sin tur.

Foto: Johannes Lovund / Kygomusic

Overveldet

Kygo er en av få EDM-artister som har fått opptre i arenaen. Avicii ble omtalt som den første, da han opptrådte på Hollywood Bowl i 2013.

EDM står for «Electronic Dance Music» og er en sjanger innen elektronisk musikk.

– Aldri i mine villeste drømmer trodde jeg at jeg skulle spille i The Hollywood Bowl, og jeg spilte nettopp to utsolgte kvelder, skrev Kygo på Instagram og Facebook etter konsertene denne helgen.

Konserten føyer seg inn i rekken av prestisjetunge opptredener for 24-åringen det siste året, der et av høydepunktene var at han fikk avslutte OL-sermonien i Rio.

I skattelistene måtte han imidlertid se seg slått av en russelåtprodusent

Utsolg på kort tid

Billettene til konserten ble utsolgt på få timer da de ble lagt ut for salg i august. Så stor var interessent at det som opprinnelig skulle være en konsert, ble til to.

Kygo hadde med seg en rekke vokalister på scenen. Den største overraskelsen var at artisten Seal bidro på Kygos versjon av Marvin Gagyes "Sexual Healing".

Også den norske produsent- og låtskriverduoen Seeb og britiske Leona Lewis var en del av Kygos show.

NRK anbefaler