Hødd snøt Brann for seiersfesten

Brann ledet jubelkampen på stadion 1-0, men Hødd snudde det hele i andre omgang.

Brann - Hødd 1-2

JUBEL I BLÅTT: Hødd er klar for kvalifiseringskamper etter å ha slått Brann.

Etter en jevn start på kampen var det Brann som tok ledelsen etter 30 minutters spill. Kristoffer Barmen headet ballen i mål etter et hjørnespark fra Erik Huseklepp.

Brann holdt ledelsen frem til pause foran et rekordstort publikum på 15.172 tilskuere.

Jubelen i halsen

I andre omgang stilnet imidlertid jubelen i Bergen. I stedet var det de blåkledde på tribunene som kunne juble.

Først utlignet Robin Shroot til 1–1 etter 75 minutter, før Eirik Ulland Andersen ga bortelaget ledelsen 1–2 tre minutter senere. Begge scoringene kom etter svakt forsvarsspill fra hjemmelagets side.

Etter det kontrollerte Hødd kampen frem til kampslutt. Brann klarte aldri å skape farligheter foran bortelagets mål.

– Vi har fått en mental reaksjon. Vi håpet å avslutte sesongen på en positiv måte, men det har vi ikke klart, sier trener i Brann, Lars Arne Nilsen.

– I dag klarte vi ikke å levere.

Hanstveit takket for seg

Dette var Erlend Hanstveit sin siste kamp for Brann. Han fikk spille de siste 11 minuttene.

– For min del får jeg se litt vekk fra resultatet. Jeg føler meg takknemlig for å ha fått være del av dette laget så lenge som jeg har, sier Hanstveit.

Branntrener Lars Arne Nilsen er klar på at det er en institusjon som nå gir seg i Brann.

– Det er en legende som takker av, slår Lars Arne Nilsen fast.