Her er en Brann-spiss som scorer

Mens Karadas, Demba-Nyrén og Winters brenner sjanse på sjanse, pøser Trond Fredrik Ludvigsen inn mål på andrelaget. I går scoret han dobbelt hat-trick!

Trond Fredrik Ludvigsen

VET HVOR MÅLET STÅR: I motsetning til andre Brann-spisser, har Trond Fredrik Ludvigsen opplevd rikelig med nettsus i det siste. Her i den eneste kampen han har fått starte i eliteserien i år, borte mot Lyn.

Den tidligere Rosenborg- og Hertha Berlin-spilleren har kun fått slippe til i tre seriekamper i eliteserien denne sesongen, hvorav kun én fra start. Hos Mons Ivar Mjelde er han i beste fall fjerdevalg på topp, bak Azar Karadas, Njogu Demba-Nyrén og Robbie Winters.

FÅR IKKE TILLIT: Trond Fredrik Ludvigsen har kun fått starte én gang i eliteserien i år.

- «Ludde» var stor!

Men de tre spissene, som til sammen har scoret seks seriemål for Brann hittil i år, burde kanskje ta seg noen treninger sammen med altaværingen Ludvigsen. I går senket nemlig «Ludde» Follese fullstendig på egenhånd. 26-åringen ga seg ikke før han hadde hamret hele seks baller i nettet i kampen mellom Brann 2 og Follese på Brann Stadion.

- «Ludde» var stor i dag, sier trener Helge Nilsen til klubbens hjemmeside.

Målløs Winters

Brann 2 vant til slutt 8-2 mot askøyværingene. Stillingen til pause var 6-1, og Ludvigsen stod bak alle de fem første scoringene. Preben Johansen puttet nummer en i hver omgang, og Ludvigsen satte inn sitt sjette i andre omgang.

De røde stilte med en haug a-lagsspillere på laget, blant andre Erik Huseklepp, Olafur Örn Bjarnason, Cato Guntveit, Kenneth Udjus og Ludvigsens spissrival Robbie Winters – som gikk målløs av banen.

Søndag skuffet Brann stort mot Rosenborg, og skapte knapt en eneste sjanse. Kampen endte likevel 0-0, et resultat Brann bør være mest fornøyd med.