Funnet død etter brann i Odda

 • 56-åring døydde

  Det var 56 år gamle Charlene Patey, busett i Tysvær, som døydde i brannen 7. februar i Odda. Det opplyser lensmann Terje Kvalvik i ei pressemelding. Så langt er det ikkje klart kva som var årsak til brannen.

  Brann i Odda
  Foto: Tale Hauso / NRK
 • Brannårsaken ikke klar

  – Årsaken til Brannen i Odda er fortsatt ikke klarlagt, sier lensmann Terje Kvalvik til NRK. En person ble funnet død i branntomten i går, og er sendt obduksjon i Bergen. Politiet mener det dreier seg om en 56 år gammel kvinne som har vært savnet siden søndag.

  Ein person funnen omkomen etter brann i Odda
  Foto: Tale Hauso / NRK
 • Kvinne funnen omkomen i Odda

  Seint i ettermiddag fann politiet ein omkomen person i brannruinanane etter brannen i Odda søndag. – Vi kan stadfeste at vi har funne ein omkomen person. Vedkomande er sendt til Gades Institutt for obduksjon og identifisering, seier lensmann Terje Kvalvik like etter klokka 18.00. Politiet meiner det truleg er snakk om den 56 år gamle kvinna som har vore sakna sidan søndag.

 • Frykter at en person har omkommet

  Basert på vitneforklaringen til en av de fem som ble berget ut av det brennende huset i Odda, antar politiet at én person ikke kom seg ut, og dermed har omkommet. Det sier lensmann Terje Kvalvik til NRK. Pårørende er varslet.

Brann i bolig, en person savnet.