Funn av sprengstoff på Voss

 • TO LØSLATT ETTER BOMBEFUNN:

  De to først pågrepne i bombe-saken på Voss ble lørdag ettermiddag løslatt av politiet i Bergen, skriver BA. Til sammen fire menn er pågrepet i saken. – Vi har fortatt nødvendige undersøkelser. Dermed var ikke lenger vilkårene for fengsling til stede, sier politiavokat Martine Haaland til avisen. De to som ble pågrepet fredag kveld sitter fortsatt i varetekt, i påvente av avhør, men vil trolig bli løslatt i løpet av dagen.

  Bombe Voss
  Foto: Politiet
 • NOK EN MANN PÅGREPET:

  Klokken 19.30 opplyser politiet at de har gått til pågripelse av nok en mann i 20-årene etter bombefunnet på Voss. – Han er akkurat pågrepet, og er på vei til arresten i Bergen nå, sier politiadvokat Sylvia Myklebust. Dermed er fire menn mistenkt i saken.

 • NY MANN PÅGREPET I BOMBE-SAKEN:

  Politiet har pågrepet en mann i begynnelsen av 20-årene etter sprengstoffunnet på Voss. – Jeg vet at de har pågrepet en person på Voss. Han er på vei til arresten i Bergen, sier politiets operasjonsleder Kjersti Eidsnes.

 • KAN KOMME FLERE PÅGRIPELSER:

  Politiet vurderer å gå til flere pågripelser etter bombefunnet på Voss. – Det er mistanke om at andre personer kan ha forsynt seg av sprengstoff. Vi er rimelig sikre på at vi har funnet stedet der sprengstoffet er tatt fra, sier politiadvokat Sylvia Myklebust.

  Funn av sprengstoff på Voss
  Foto: Arsalan Photography
 • MER SPRENGSTOFF PÅ AVVEIE:

  Etter avhør av de pågrepne på Voss tror politiet nå det er mer sprengstoff på avveie. – Vi har fått nye opplysninger som tyder på at mer sprengstoff er på avveie. Vi følger opp dette nå. Det skal stamme fra private, og ikke være militært, sier politiadvokat Sylvia Myklebust. til NRK.

Leitte etter narko - fann heimelaga bombe