Slåss med hammer og skiftenøkkel

Rykende uenige om kvaliteten på flisleggingen gjorde at håndtverkeren og huseieren endte i blodig slåsskamp.

Laster kart, vennligst vent...

– De skylder på hverandre hvem som startet krangelen, forteller Knut Dahl Mikkelsen, operasjonsleder i Vest politidistrikt.

Det var fredag kveld i 17.30-tiden at politiet fikk melding om slagsmål i en leilighet i Sædalen i Bergen. Uenighet om kvaliteten på innleid håndverksarbeid endte med at huseieren måtte fraktes til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

– Den mistenkte har vært på stedet og utført noe flislegging, og så har de blitt uenige om kvaliteten på arbeidet. Det gjorde at de røk uklare, og det ble et oppgjør med hammer og skiftenøkkel, forteller operasjonslederen.

– Det så stygt ut

Fornærmede, en 25-åring opprinnelig fra Romania, ble kjørt til sykehus med ambulanse. Han hadde skader i bakhodet, i en arm og en fot.

– Det står ikke om livet, men jeg forstår det sånn at han må opereres. Kollegaene mine som var der forteller at det så ganske stygt ut, forteller Dahl Mikkelsen.

Den 30 år gamle flisleggeren som opprinnelig er fra Syria, ble pågrepet av politiet, mistenkt for å ha påført huseieren skadene. På vei til arresten måtte han innom legevakten i Bergen for å undersøke en kul i hodet, og en skadet fot.

– Vi regner med å kunne avhøre mistenkte senere i kveld, sier Dahl Mikkelsen.

Laster Twitter-innhold