Hopp til innhold

Flere slagsmål i Bergen natt til lørdag

Politiet måtte rykke ut til flere slagsmål i Bergen fredag kveld og natt til lørdag. Like etter klokken 22.30 fredag fikk politiet først melding om at én person hadde blitt slått ned utendørs på Danmarks plass.

– Han skal ha vært bevisstløs. Da vi kom fram var han bevisst igjen, men han husket ikke hva som hadde skjedd, sier operasjonsleder i politiet, Ingrid Teigland Tepstad.

Mannen i midten av 20-årene ble kjørt til Haukeland universitetssykehus for undersøkelser, og mistenkte ble pågrepet, avhørt og dimittert. Det var også en annen mann i 20-årene som var fornærmet, men han skal ikke ha vært spesielt skadd.

Like før midnatt fikk politiet melding om to kvinner som hadde blitt slått til av en annen kvinne i sentrum. En av de to fornærmede ble kjørt til legevakten for en sjekk.

– Mistenkte var 17 år og ble bortvist fra sentrum. De to fornærmede var 17 og 18 år.

En drøy time senere observerte en politipatrulje to personer som slåss ved Torgallmenningen. Det viste seg å være far og sønn, som skal ha slått og sparket til hverandre.

– Vi fikk avverget at dette eskalerte ytterligere. Sønnen var mest vanskelig og ble først bedt om å forlate sentrum. Det nektet han, og han blir dermed innsatt i fyllearresten.