Hopp til innhold

– De så ut som to bestevenninner

Her hilser verdensstjernen Katy Perry på Aurora Aksnes (19) fra Os.

Her hilser Katy Parry på Aurora

BACKSTAGE: Her møtes de to artistene etter konserten til Aurora i Los Angeles tirsdag. Katy Perry hadde skjult seg bak capsen under konserten.

Foto: Geir Luedy

Katy Perry (30) dukket plutselig opp da Aurora Aksnes holdt konsert i Los Angeles.

– Hun visste ikke om at Katy var på konserten, det var det bare jeg som visste, forteller Auroras manager Geir Luedy.

Popstjernen med over 70 millioner følgere har tidligere avslørt på Twitter at hun er fan av Auroras musikk. Det var Bergensavisen som først omtalte møtet.

– Når konserten var over, så jeg at Katy Perry tittet seg litt rundt under skyggeluen sin. Da spurte jeg om hun hadde lyst til å møte Aurora, og det hadde hun lyst til, sier Luedy.

Snakket om musikk

Perry fikk først øye på Os-artisten gjennom en venninne som hadde funnet Aurora på nettet, noe som førte til at hun begynte å høre på henne.

– Perry gledet seg til platen kom ut. De to snakket litt løst og fast om ting og tang, sier han til NRK.

Artisten Aurora Aksnes smiler
Foto: Jon Bolstad / NRK

Manageren forteller at det er et stort for Aurora at en så stor stjerne viser interesse.

Katheryn Elizabeth Hudson, kjent som Katy Perry er en amerikansk sanger og låtskriver. Karrieren hennes tok fart da hun gav ut albumet One of the Boys i 2008, som inneholdt de verdenskjente singlene «I kissed a girl» og «Hot N Cold».

– Aurora synes det var flott at hun kom og hun er veldig stolt. De har en stor felles interesse og det er musikk, sier Luedy.

Full konsert

Konsertene til Aurora er utsolgt, og billettsalget har gått overraskende bra.

– Det var helt fantastisk og det er ganske overraskende. Det er fullt på alle konsertene, og det har blir kjøpt enormt med billetter på forhånd, sier Luedy.

– Aurora blir kjent igjen på gatene og folk synger på låtene som er lagt ut. Det er veldig overraskende. Det er ingen som kan si hvordan det har skjedd at hun har vokst så fort, sier han.

I morgen skal de nyte fridagen i Los Angeles, der etter går turen videre til San Francisco. Og om få dager er hun på plass på Bergenfest.

– Aurora kommer ikke hjem før Bergenfest. Vi kommer med et fly som gjør at hun går nesten rett på scenen, sier manageren.