– Brann enig med Genk om Kim Ojo

Kim Ojo (23) har tilbud om overgang til Genk, hevder Bergens Tidende.Men det er høyst usikkert om Brann-spissen selv har lyst til å spille i Belgia.

Kim Ojo feirer scoring mot Sandnes Ulf

ETTERTRAKTET: Flere klubber skal være interessert i å sikre seg Kim Ojos underskrift.

Foto: Hommedal, Marit / Scanpix

Branns sportslige adminstrativt ansvarlige, Rolf Magne Walstad, bekrefter overfor BT at bergensklubben er i forhandlinger med en utenlandsk klubb om en overgang for Ojo, som har vært en av de heteste spissene i eliteserien de to siste sesongene.

– Dialogen er varm og god. Slik det ser ut nå, er det opp til spilleren selv, sier Walstad til avisen.

– Tror ikke det er der jeg havner

BT hevder å vite at det er belgiske Genk som er den aktuelle klubben for Ojo. Klubben spilte i Champions League i fjor og deltar denne sesongen i europaligaen.

Men spilleren selv, som lenge har uttalt at italienske Inter Milan er drømmen og målet, virker lunken. Da avisen spurte han om hvilken klubb det var snakk om, lød svaret:

– Det er jeg ikke sikker på. Det er ikke så viktig, for jeg tror ikke det er der jeg havner.

Kan få inn én million euro

Overgangssummen skal være på rundt én million euro. Ojos kontrakt med Brann går ut etter neste sesong , og han kan da gå gratis fra klubben. Brann er derfor interessert i å selge spilleren raskest mulig for å få penger til en solid erstatter.

I går ble det kjent at tidligere Brann-kaptein Erik Mjelde ikke blir tilbudt ny kontrakt i Brann . Brann-trener Rune Skarsfjord hevder det kun ligger sportslige grunner bak vrakingen.

LES OGSÅ: – Jeg skal forbedre meg, ikke forandre meg