Hopp til innhold

Voldsepisode i Horten

Oppsummert

Tre menn i slutten av tenårene ble utsatt for grov vold natt til lørdag 24. august.

 • Varetektsfengslede slipper ut

  Politiet ber ikke om forlenget varetektsfengsling av personene som er siktet etter en voldsepisode i Horten i slutten av august. Tre menn og en kvinne er fortsatt siktet for grov kroppsskade etter at tre tenåringer ble funnet skadet i Horten sentrum.

 • Fire siktet for vold i Horten

  Tre menn og en kvinner er siktet for grov vold etter at tre ble funnet skadet i Horten 24. august, opplyser politiet. Ett av ofrene ble påført livstruende skader. Tilstanden hans nå skal være stabil. Tre av de pågrepne bor i Oslo og en i Horten.

 • Etterforsker voldssaken videre

  – Stedet ligger såpass spesielt til, at man må vite om det for å finne frem. Det sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold om bygget hvor tre menn ble mishandlet i Horten natt til lørdag. Han sier at det så langt ikke er noe som tyder på blind vold eller at mishandlingen er rasistisk motivert, men at politiet ikke vil utelukke noe. Det jobbes med å skaffe bistandsadvokater til de tre mennene. Den ene av dem ligger fremdeles i koma på sykehuset, og vil derfor få oppnevnt en advokat, sier Sakrisvold.

  Storgata, Horten
  Foto: Hans Philip Hofgaard / NRK
 • Horten: Etterlyser maskerte menn

  Politiet etterlyser maskerte menn med slagvåpen etter voldsepisoden i Horten natt til lørdag, skriver Dagbladet. Politiet bekrefter at gjerningsmennene var sortkledde og maskerte, og avisen får opplyst at de hadde med seg en form for batong.

 • Vil avhøre skadd mann

  Politiet vil forsøke å avhøre den tredje mannen som ligger på sykehus etter voldshendelsen i Horten natt til lørdag.Tilstanden hans skal fortsatt være kritisk, meldte politiet i går. Videre er politiadvokat Ragnhild Høyvik Solheim ordknapp om saken. – Vi etterforsker bredt. Jeg ønsker ikke å gå ut med noen detaljer, vi holder kortene tett til brystet foreløpig, sier Høyvik Solheim.