Hopp til innhold

Notodden klare for Mjøndalen

NOTODDEN (NRK): Notodden fotball gleder seg til cupkamp mot Mjøndalen. – De har forventningspresset, sier trener Kenneth Dokken

Hovedtrener i Notodden Fotballklubb

KLAR FOR CUPKAMP: Hovedtrener for Notodden, Kenneth Dokken, er klar for Cupkamp mot Mjøndalen.

Foto: Eirik Haugen / NRK

I kveld spiller Notodden mot eliteserielaget Mjøndalen i tredje runde i cupen.

Både spillere og trenere i Notodden fotballklubb har merket presset etter en svakere sesongstart enn forventa. Men trenden kan ha snudd, da Notodden vant 5-1 mot Drammen i Idrettsparken på lørdag. Storseieren sist helg er god å ta med seg inn i cupkampen mot Mjøndalen, mener trener Kenneth Dokken.

– Seieren i seg selv betyr jo en del, men måten vi gjorde det på, betyr enda mer. Når vi er på det nivået er vi gode. Dette er en kamp der Mjøndalen er favoritter, og det kan passe oss bra. Men det blir nok en cupkamp med fart og spenning.

Spiller gladfotball

Notodden har vært gode på dødballer i år, og laget har til tider spilt gladfotball, mener Dokken.

– Vi har en måte å spille på som er veldig utviklende. Vi ønsker at spillerne skal ha ballen mye, og utfordre offensivt. Når vi fungerer så er spillerne fri, og ser glade ut når de spiller, uten tanker om konsekvenser, og da er vi best.

Tilbake fra bryllup

Selv om det er flere spillere på skadelista, kan Kenneth Dokken glede seg over å få tilbake en nygift midtbanespiller som manglet sist lørdag.

– Vi mangla Borgar Velta, så hvis ikke det har skjedd helt spesielle ting på bryllupsnatta, så skal han være klar, ler Dokken.

Du kan se kampen mellom Notodden og Mjøndalen fra klokken 18.00 på NRK.no