– Det er vanvittig godt. Det smaker som kylling med viltsmak. Dessuten er det sikkert å spise, sier daglig leder Rolf Bjarne Sund.
Kan vi friste med en kråke? Foto: Scanpix.
Urene fugler
Han er imidlertid usikker på om fuglerettene vil falle i smak hos publikum.
- Det er vel noe med følelsen av at kråke og måke er urene fugler, sier Sund til Tønsbergs Blad.
Uvanlig julebord
Sund håper at fuglene kan ende opp som del av et skjærgårdsmåltid.
– Kjøkkensjefen har laget både kråke og måke med ulike sauser, sier Sund. Han har allerede sjekket med viltmyndighetene at det er lov å jakte på fuglene.
Bolærne-sjefen må sørge for å få flere folk til øya neste år.
Ledelsen på Bolærne går nye veier for å lokke folk til øya.
Trenger flere gjester
– Vi er avhengig av at det kommer dobbelt så mange folk som i 2005. Det vil si 20.000 overnattinger og 50 - 60.000 besøkende, opplyser Sund.
Først og fremst satses det på økt aktivitetstilbud. Ørretfiske, skøytebane og klatrevegg er noen av de planlagte tilbudene.
I tillegg foreslår fylkesrådmannen å investere i større gjestehavn og bedre kurs- og konferansefasiliteter