Alice Cooper beklager til fansen

Den amerikanske rockeren Alice Cooper skriver på Twitter i dag at han er svært lei seg for at konserten på Wrightegaarden i Langesund er avlyst.

Alice Cooper

Alice Cooper skulle spilt konsert i Telemark i sommer, men fikk konserten avlyst da arrangørene begjærte seg konkurs.

Foto: PETER KLAUNZER / AP

«Til våre fans i Norge som hadde billetter til den avlyste konserten på Wrightegaarden i Langesund: Beklager så mye, dette rotet er ikke vår skyld!», skriver rockeren på Twitter.

Får ikke igjen pengene

Alice Cooper skulle spilt konsert på den populære Wrightegaarden-scenen i Telemark 7. august i sommer, men fikk konserten avlyst da arrangørene begjærte seg konkurs .

De som kjøpte billetter får trolig heller ikke pengene igjen.

Flere konserter ble tidligere i år avlyst på grunn av manglende billettsalg etter at de mistet skjenkebevillingen. Mandag denne uken meldte selskapet at dårlig vær, kombinert med den negative omtalen etter at de ble anmeldt for skatteunndragelse, er hovedårsaken til at de meldte oppbud.

To our Norway fans who got tix to the officially CANCELLED Wrightegaarden show in Langesund: SO SORRY, WE ARE NOT RESPONSIBLE FOR THIS MESS!

Alice Cooper / Twitter

Alice Cooper håper alle får pengene tilbake

Alicecooper.com står det:

Dessverre har vi fått offisiell beskjed om at konserten på Wrightegaarden i Langesund, Norge er endelig avlyst. Det kom tidlige bsekjder om at en annen arrangør kanskje kunne gjennomføre konserten og at konserten kunne gå som planlangt, men det skjedde dessverre ikke.

Alice ønsker å beklage til alle fans som hadde kjøpt billetter og gledet seg til å se ham. Vi vil gjøre det vi kan for at alle får pengene tilbake, og Alice ønsker at alle skal vite at vi står på deres side. Uheldigvis er ikke dette i våre hender.

I rockens Hall of Fame

Alice Cooper har fire tiår med musikk bak seg og er også med i rockens Hall of Fame.

I fjor gikk Alice Cooper igjen sammen med produsenten Bob Ezrin (som også blant annet har produsert Pink Floyds «The Wall» og Kiss-albumet «Destroyer») og ga ut det kritikerroste albumet «Welcome 2 My Nightmare», oppfølgeren til storselgeren fra 1975 med nesten samme navn.

Her har han også med seg sine tidligere bandkompiser i The Alice Cooper Band på tre av låtene, med unntak av avdøde Glen Buxton (gitar).

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark

Gry Eirin Skjelbred

Gry Eirin Skjelbred gir deg lokale nyheter

Gry Eirin Skjelbred gir deg lokale nyheter