NRK Meny
Normal

Beslagla 146 kilo hasj

Tollvesenet i Vestfold forteller til NRK i dag at de har gjort to store narkotikabeslag i vinter. I november beslagla de 146 kilo hasj og ni kilo amfetamin i en lastebil som kom til Larvik med båten Superspeed 2.

Tollvesenet i Vestfold forteller til NRK i dag at de har gjort to store narkotikabeslag i vinter. I november beslagla de 146 kilo hasj og ni kilo amfetamin i en lastebil som kom til Larvik med båten Superspeed.

Tollvesenet antar at beslaget har en verdi på rundt 20 millioner kroner.

Tollvesenets narkotikahund hadde luktet seg frem til 146 kilo hasj og ni kilo amfetamin. Det handler om store verdier sier tollstedssjef Audun Rønningen.

– Vi har hatt større beslag i Larvik, men dette er et av de største.

Det andre store beslaget tollvesenet avslører for NRK i dag ble gjort i februar. Tanken på en personbil var fylt med 960 ecstasytabletter, en kilo av stoffet ketamin, to kilo av stoffet MDMA, og 2000 tabletter av stoffet LSD, et stoff som sjeldent blir beslaglagt nå for tiden.

Begge de nevnte beslagene ble gjort i biler som kom med ferga fra Danmark til Larvik. Tollvesenet gjør nå i snitt narkotikabeslag i Vestfold annenhver dag.